Hvordan kan du føle deg som en suksess?

Dec 30, 2019

Ønsker du også å føle deg lykkelig (ihvertfall nesten hver dag) og som en suksess? Jeg har brukt mye av mitt liv på å reflektere over hvordan jeg kan få til å føle meg lykkelig og suksessfull. Jeg har funnet mange gode knagger, som både virker og som er overraskende effektive når du tar i bruk verktøyene.

Hvordan er det med din "lille jeg følelse"?
Lille jeg følelsen, eller den lille jenta i magen har vært en stor brems for meg i livet. Som har gjort at jeg har holdt igjen på mange måter. Som har gjort at jeg ikke har følt meg bra nok. God nok, pen nok, slank nok, flink nok. Som gjorde at hver gang jeg hadde utført en oppgave, stor eller liten, på jobben evaluerte hva jeg kunne ha gjort bedre. Istedenfor å sette pris på innsatsen jeg hadde lagt ned og resultatene som ble skapt.

På den måten holdt jeg meg selv fast i det kjente. Men også det kritiske og med lite egenkjærlighet. Det er vanskelig å vokse og gjøre endringer når det indre klimaet er så kaldt, hard tog selvkritisk. Hvor følelsen er alt annet enn suksess.

Å føle deg som en suksess eller ikke?
Å føle seg som en suksess når du driver business, ihvertfall ikke føle på det motsatte både privat og i firmaet er avgjørende. Men jeg vet hvordan det føles når du tar en stor økonomisk risiko og du ikke aner om det vil virke. Jeg vet hvordan det er når du lanserer et produkt og du ikke når omsetningsmålene. Det går utover både selvfølelsen og kanskje også lysten på å drive videre. Og du føler deg ihvertfall ikke som en suksess. Vanlige mål som omsetningsmål som ikke er nådd har ikke fått meg til å føle meg noe bedre.  

For meg har det allikevel ikke vært noe tema å gi meg. Og jeg tenker det er det ikke for deg heller.

Det har vært mye fokus på mental helse denne julen og det med rette. Det er den tiden på året hvor flest føler seg ensomme og hvor det er stort fokus på kos og lykke. Det er lett å føle seg utenfor og ikke bra nok.

Jeg er opptatt av økonomi som et godt verktøy i ditt liv og i din business. Jeg vet at mange strever med økonomien, oppfatter den som vanskelig og hvor mye den begrenser. Det å streve med penger og økonomi kan gjøre livet vanskelig. Veldig vanskelig. 

Derfor ønsker å dele enkle råd og tips med deg! For å dele er noe av det viktigste vi gjør, sammen med å se hverandre. Slik at det blir enklere for deg å knekke økonomikoden, slik at det er du som styrer pengene dine og ikke de som styrer deg.

Jeg har en enkelt metode jeg følger:

Dele -> Inspirere -> Motivere -> Handle

For når jeg deler tips, løsninger og råd med deg, så får du inspirasjon til hvordan du kan løse noe i ditt liv. Eller du får et aha øyeblikk som gjør at flere brikker faller på plass i livets puslespill. Du får håp om at dette kan virke for deg også. Da blir du motivert til å ta tak og handle. Altså å gjøre noe med det.

Det er viktig for meg at alt er ikke for alle. Så hvis du synes rådene min ikke faller I smak – så let videre. La deg aldri irritere over at det ikke funker eller passer for deg. Let videre etter dine nøkler. For alt passer ikke for alle, og jeg er ikke for alle. Men jeg vet at når det er en match mellom deg og meg, så oppstår magi.

  

 

Sjokkert over sortering av søppel

Nov 29, 2023

Vår erfaring med å bytte hus i sommerferien

Jul 04, 2023

Jeg feirer stolt 10 år som businesseier!

Jan 31, 2023