Inspirasjon er din nøkkel til endring

Nov 13, 2019

Har du gjort øvelsen ”Brain-dump”? Hvis ikke – gå tilbake til posten hvor jeg forteller deg hvordan du starter for å få en glad økonomi. Du finner den her.

Du gjør denne øvelsen for å senke stressnivået og finne fokus på hva som faktisk er det viktigste stedet for deg å begynne.

For å få en glad økonomi så er det viktig at du føler deg inspirert. For er du ikke inspirert er det vanskelig å være motivert og da er det ikke sikkert at du går igang. Da er det utrolig lett å utsette, fordi du ikke har sagt at du vil gjøre dette. Veien frem til den glade økonomien kan føles lang. Reisen er ulik for alle, hvis du går stegene og når vi snakker sammen om ett år så VET jeg at du vil bli overrasket over hvor mye som har skjedd. Hvis du følger inspirasjonen din i dag og begynner å gjøre de endringene du kjenner er viktige for deg. 

For å gå fra håpløshet til håp går raskt når du begynner å ta tak, øke kunnskapen og bevistheten rundt din egen økonomi! Og går fra kaos til glad og enkel økonomi går også mye raskere enn du tror. 

For meg handler inspirasjon om å dele god og glad kunnskap. Gode råd basert på egen erfaring og vurdering og kanskje noen fallgruver. Dessverre er økonomi fremdeles tabu, derfor er de gode rådene som inspirer deg vanskelig å finne. Men det er heldigvis i endring og jeg ser det dukker opp flere og flere som har gode råd om økonomi og sparing. 

Inspirasjon kan gi deg en skikkelig god ide eller en AHA opplevelse. Jeg elsker når det føles som om det klikker til i hjernen og jeg kjenner AHA - DETTE var smart. Sånn kan jeg gjøre det for å løse mitt problem! 

Derfor skal du lete etter inspirasjon og høre på de rådene som resonnerer for deg. Alt passer ikke for alle. Det ville vært rart. Men noe passer for noen. Så ta til deg det du kjenner er rett for deg. Men pass deg for å gå i fella om å følge med på ALT, og ikke vær redd for å gå glipp av noe. Å bli overveldet er en dårlig strategi når du skal skape en glad økonomi.

Dagens utfordring!

Skriv ned det du kjenner du trenger hjelp med for å få en glad økonomi. En trygg og god grunnmur i livet som gjør at du står støtt og kan takle det meste. 

Det kan være:

  • Oversikt over økonomien slik at du vet hvor mye du har å rutte med
  • Du har en drøm - men trenger å spare. Hvor mye må du spare for å nå drømmen?
  • Eller kanskje du ønsker å flytte og du ikke ser helt hvordan det skal være mulig i nærmeste fremtid
  • Pengene renner ut i sanden. (neida de gjør jo ikke det, men det kan føles slik) Hvor blir de av?

Jeg lover deg at når du nå blir bevist på hva du faktisk trenger, så vil mulige løsninger og inspirasjon til å komme videre på "magisk" vis dukke opp rundt deg. Rett og slett fordi du begynner å "lete" etter de. Det som faktisk skjer er at du nå er klar på hva du trenger også ser du lettere hva som kan være løsningen på utfordringene dine. 

Når du er inspirert er det så mye lettere å skape akkurat det du trenger.

Sjokkert over sortering av søppel

Nov 29, 2023

Vår erfaring med å bytte hus i sommerferien

Jul 04, 2023

Jeg feirer stolt 10 år som businesseier!

Jan 31, 2023