Hva gjør du når livet suger skikkelig?

Mar 10, 2020

Kan du kjenne deg igjen? 

Du våkner om morgenen og det lugger skikkelig til i mellomgulvet. Akkurat nå har du bare lyst til å gi opp. La livet seile sin egen sjø. Kanskje solen skinner, det er minusgrader og du sitter å ser ut på den rare vinteren som er i år. Himmelen er blå og helt uten skyer. 

Men selv om solen skinner er det mørke skyer inne i deg. Du kjenner på at du ikke har det så godt i dag, følelsen fra du våknet vil ikke slippe. Kanskje du også har bråvåknet flere ganger i løpet av natten også?

Egentlig, sånn sett fra utsiden så smiler livet til deg. Fra utsiden ser alt bra ut og kanskje ingen vet hvordan du egentlig har det. Kanskje dere er to?  Kanskje kommunikasjonen mellom dere har stoppet opp og at dere er mer uenige og krangler enn har det hyggelig sammen. Snakker til hverandre i en tone som ikke føles god og du blir lei deg.

Tankene spinner og du forsøker å finne løsninger. Men det føles totalt overveldende.

Det er to ting som topper grunnen til at par krangler og til og med går fra hverandre. Det ene er økonomi og penger og det andre er sex.

Hvor begynner du?
Jeg fokuserer på din og deres økonomi. Fordi jeg vet hvor overveldende det er når du får regninger over alt, når det virker som om pengene renner ut i sanden, følelsen av at du eller dere har konstant dårlig råd, driver med brannslukking eller ikke har peiling på hvor mye inntekter eller utgifter dere har.

Det er faktisk enklere enn du tror. Men når elefanten har blitt så stor – da er det vanskelig å vite hvilken bit du skal begynne med. For tenk om du gjør noe feil? Hva skjer da?

Jeg kan hjelpe deg og vet hvor du skal begynne!

Jeg har de siste 7 årene hjulpet hundrevis av par, enkeltpersoner og små enkeltpersonforetak med å få en glad og automagisk økonomi.  Ta kontakt for en uforpliktende og gratis samtale. 

 

 

Sjokkert over sortering av søppel

Nov 29, 2023

Vår erfaring med å bytte hus i sommerferien

Jul 04, 2023

Jeg feirer stolt 10 år som businesseier!

Jan 31, 2023